Blog

 rss / atom

Een onregelmatig verschijnende blog over willekeurige LabVIEW onderwerpen.

Eerste blog post - nieuwe site

zondag 29 september 2013

Wat moet je schrijven in een eerste blog posting? Niet veel denk ik. :-) Maar een korte introductie lijkt me misschien wel op zijn plaats in ieder geval.

Welkom op onze geheel vernieuwde website, hij is wat we tegenwoordig noemen 'een responsief ontwerp' en dat betekend dat ie op allerlei apparaten goed te lezen en bedienen is. Ook wordt er geen gebruik meer gemaakt van Flash om ook volledig compatible te zijn met Apple.

En dan is er natuurlijk de nieuwe blog functie. Die stelt ons in staat om regelmatig wat dieper in te gaan op specifieke LabVIEW onderwerpen. Omdat het goede traditie is om een blog een naam te geven, kunnen we daarin natuurlijk niet achter blijven. We hebben h'm gedoopt VI Threads. Gewoon omdat het lekker bekt en mooi in het bedrijfslogo past. :-)

Aankomende NI Days in Nederland  en België houden we een presentatie over een project waarbij we Network Streams gebruikt hebben in gedistribueerde LabVIEW applicatie. De eerst volgende blog post zal wat dieper in gaan op het gebruik van deze communicatielaag in LabVIEW.

Zoals u misschien ziet kan er ook gereageerd worden op de posts. Aarzel niet dit ook te doen als u vragen heeft of een interessant onderwerp heeft waarover u graag in de toekomst een post zou willen zien. Wij staan altijd open voor feedback!


Reacties

Leave this one empty:
Naam*
Don't fill in data here:
Bericht*
Don't put anythin in here:

Jeffrey Habets - maandag 21 oktober 2013

Thanks Wouter! Btw: The RSS/Atom feed is in place now. See the links in the title of the blog/news sections.

Wouter - donderdag 10 oktober 2013

Congratulations on the new website to you all! It looks really smooth and well polished! I will be subscribing to the RSS feed as well :-)

Jeffrey Habets - dinsdag 01 oktober 2013

Olivier, thanks for the kind words. It's being worked on. I hope we'll have a RSS feed soon!

Olivier JOURDAN - dinsdag 01 oktober 2013

Congratulation for your new website. I look forward to read future blog post. Anyway, is there a rss feed ? I won't miss a post !